Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Lars Skjærven

Seniorkonsulent, Bergen

Lars Skjærven har en doktorgrad innen bioinformatikk og mer enn 10 års erfaring fra interdisiplinære forskningsprosjekt. Med sin akademiske tilnærming, sterk kompetanse innen dataanalyse og -integrasjon, samt internasjonal arbeidserfaring er han unikt posisjonert til å utforske og løse komplekse problemstillinger.

Lars har bygget opp solid kompetanse og erfaring med metodeutvikling og implementasjon av nye vertøy innen bioinformatikk for å forstå komplekse biologiske sammenhenger. Han har vært en sterk pådriver og sentral i utvikling av internasjonalt anerkjent programvare for avansert bioinformatisk analyse. Lars har spesialisert seg i bruken av R for dataanalyse og visualisering. Han har god kjennskap til statistiske metoder som prinsipalkomponentanalyse for utforskende dataanalyse og prediksjonsmodeller.

Som person er Lars positiv, samarbeidsvillig, og løsningsorientert. Han har en målrettet, kunnskapsrik og kreativ tilnærming for å komme i mål med utfordrende og spennende prosjekter.