Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Lulzim Bilali

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen: Innsikt

Lulzim har mastergrad i Information System Development fra HAN University of Applied Sciences, Arnhem, Nederland, der han etter mastergraden, fra 2007 – 2011 arbeidet som forsker, utvikler og foreleser. Han er en internasjonalt anerkjent rådgiver og ekspert på Data Vault-paradigmet, og på automatisering av datavarehusbygging (Data Warehouse Automation). Han har blant annet arbeidet for kjente organisasjoner som Bank of England og Financial Times.

Som konsulent har Lulzim hjulpet sine kunder med å forbedre BI-arkitektur og løsninger, og for kundene som har valgt å implementere automatiseringsløsninger hjulpet til med å dramatisk redusere kostnad og samtidig øke utviklingshastigheten og kvaliteten i datavarevarehuset. Han har også vært sentral i utviklingen av Quipu, et av verdens ledende produkter for automatisering av datavarehusbygging basert på Data Vault-paradigmet. Siden Lulzim kom til Bergen, har han jobbet som utvikler og senere arkitekt i et av landets største BI-miljøer innen bank og finans.

I tillegg til å være svært sterk faglig, har Lulzim også personlige egenskaper som har gjort ham til en nøkkelressurs hos sine kunder. Han har et behagelig vesen, er kunnskapsrik og kvalitetsbevist. Han er også en flink pedagog, og har omfattende erfaring med opplæring av team og nøkkelpersonell hos kunder og samarbeidspartnere på ny arkitektur og verktøy. Lulzim trekkes frem som en som virkelig hjelper og løfter sine teammedlemmer, og sørger for at teamets mål nås.