Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Marianne Styrman

Avdelingsdirektør Internet of Things, Konsern

Marianne kom til Webstep fra Texas Instruments (TI). Ved oppstart i Webstep i oktober 2016 har hun bak seg over 20 års internasjonal leder erfaring fra teknologibransjen med mer enn ti år i sentral posisjon i TI, blant annet med fokus på strategi, global forretningsutvikling og marketing for trådløse teknologier.

Marianne har mastergrad i International Business og Marketing fra BI og senere i International, cross cultural, management fra BI /franske ESCP-EAP og kinesiske Fudan University. I drøye ti år før oppstart i TI har Marianne opparbeidet seg betydelig norsk og internasjonal erfaring fra forretningsutvikling, ikke minst fra ulike startups, med vekt på initiering, oppbygging, strategisk utvikling og lønnsom drift.

Mariannes unike erfaringsbakgrunn fra WCS i det globale Semiconductor selskapet TI gir henne spesielt sterke forutsetninger for å tiltre rollen hun nå har i Webstep; med etablering, oppbygging og leveranser av tjenester innen Internet of Things (IoT). Marianne vil nå kople sin solide kunnskapsbase om hardware teknologier til Websteps leveransekraft på softwaretjenester – forankret i mer enn 350 seniorkonsulenter og mer enn 200 kunder i de store norske og svenske byene. Dette gir en unik posisjon for IoT tjenesteutvikling forankret i digitaliseringskunnskap, fremtidsrettet applikasjonsutvikling og avansert Business Intellgence.

Marianne er en lagspiller, sterk på strategi, innovasjon og forretningsutvikling, forankret i dyp kunnskap om teknologier på områder som nå står foran stor utbredelse og som gir grunnlag for raffinert Internet of Things-tjenesteutvikling.