Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Michal Glowacki

Seniorkonsulent, Oslo: Fokus

Michal er en meget erfaren konsulent med over 15 års erfaring på Microsoft-plattformen. Som utvikler og arkitekt er Michal opptatt av å skape motsatsen til ”spaghettikode”, med fokus på vedlikeholdbarhet, robusthet, struktur, automatiserte prosesser og levering av verdi til kunden. Han ser på metodikker som test-drevet design, kontinuerlig leveranse samt velkjente prinsipper som SOLID som viktige i moderne utviklingsprosjekter. Stor interesse for tjenesteorientert og event-drevet arkitektur, og har sin spisskompetanse innen store komplekse løsninger. 

Utover dette har Michal erfaring med teknisk prosjektledelse og rollen som ScrumMaster gjennom flere prosjekter. Han har en brennende interesse for å sette seg inn i, og prøve ut, nye teknologier og metodikker, og holder seg kontinuerlig oppdatert på hva som skjer innenfor fagfeltet. 

I tillegg til å være en veldig hyggelig, strukturert og organisert person, er Michal et konkurransemenneske i det meste han gjør. Han leverer følgelig høy kvalitet raskt, og er meget fokusert på å sørge for at kundens målsetninger nåes.