Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Miles Granger

Seniorkonsulent Business Intelligence,

Miles kom til Bergen fra Montana i USA, der han har en mastergrad i Data Science fra Lewis University. Han har også en bachelorgrad i regnskap, samt utdannelse innenfor logistikk og delstudier på en MBA-grad. Utdannelsen tok han mens han jobbet i det amerikanske luftforsvaret med svært utfordrende drivstofflogistikk i stor skala.

Området Miles brenner for er avansert analyse og maskinlæring. Han er en ekspert på bruk av Python og dataanalyse og maskinlæringsbibliotekene der, slik som Scikit-Learn, Tensorflow, PyTorch, pandas, numpy, scipy m.fl. Han har avansert erfaring med distribuert programmering for dataanalyse, ETL og maskinlæringsoppgaver, samt avansert visualisering med blant annet Matplotlib. Miles har også fordypet seg i Amazon Web Services, der han også er sertifisert arkitekt.

Som person er Miles høyt motivert og fokusert, og elsker faglige utfordringer. Han er hardt arbeidende og løsningsorientert, samtidig som han har glimt i øyet og godt humør. Han trives godt i miljøer med åpen meningsutveksling og kunnskapsdeling, og samarbeider godt med andre. Han klarer å trekke på både forretningsforståelse og teknisk kunnskap for å utforme gode løsninger i teamene han er en del av.