Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Morten Rudlang

Rådgiver, Oslo: Consulting

Morten Rudlang er utdannet sivilingeniør i teknisk kybernetikk, og kom til Webstep fra en lang karriere basert rundt CRM og CX. Han har hatt både ledende og utførende stillinger hos store amerikanske produktleverandører, men også deltatt i å utvikle produkter og bygge opp små IT-selskap. Morten har også mange år bak seg med produktledelse og systemutvikling innen Nordisk mediabransje. I Webstep opererer Morten nå som konsulentleder og rådgiver. Overgangen fra produktleverandør-selskap til konsulentbransjen har gitt Morten bredere kompetanse og dyp innsikt i de fleste IT-relaterte prosesser.  

Morten er opptatt av å komme i kontakt med de dyktigste konsulentene, og bidra til at de får riktig faglig utvikling og interessante og utfordrende oppdrag. Temaer som skytjenester, automatisering og IoT diskuterer han gjerne med kunder og kolleger. Han er også gjerne engasjert i diverse konferanser og messer. 

Morten er en svært erfaren, initiativrik og klok teknolog, med dyp teknisk kunnskap og evne til å sette teknologi inn i forretningsmessige og strategiske kontekster. Samtidig har han hands-on erfaringen som er så nyttig når kundene våre ønsker råd rundt sammenhenger, muligheter og løsninger. Med lang ledererfaring er han også en dyktig konsulentleder og brobygger mellom kunders utfordringer og løsningsbehov, og kunnskapen og kompetansen hos konsulentene våre.