Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Nathalia Dyvik

Seniorkonsulent,

Nathalia er økonom fra Universidad Nacional de Colombia og har en Excecutive MBA i økonomistyring og ledelse fra NHH. Etter en lang karriere innen Management Control, tar hun nå en Master i Business Analytics & Big Data, med ønske om å styrke sin rolle som verdiskaper i et samfunn/næringsliv som i økende grad er avhengig av teknologi og datahåndtering.

 Nathalia har lang og variert erfaring fra økonomi, controlling og prosjektarbeid. Hun har blant annet jobbet i FN (UNDP) med økonomi og planleggingsansvar for flere prosjekter fra sin tid i Colombia. I Norge har hun jobbet med økonomistyring og databasert beslutningsstøtte i næringer som olje og gass, fiskeoppdrett, luftfart og media. Nathalia har høyt fokus på verdiskaping gjennom strategi, smidige prosesser, og utviklingen av grensesnittet mellom forretning, analyse og IT.

På den personlige nivå er Nathalia sosial, nysgjerrig, løsningsorientert, kvalitetsbevisst og opptatt av personlig læring og utvikling. Hun liker å reise, treffe nye folk og dele kunnskap og erfaring med andre.