Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Nina Brattetaule

Seniorkonsulent, Stavanger

Nina er en svært erfaren leder og rådgiver med lang erfaring fra IT-drevne prosjekter. Hun startet sin karriere innen utvikling av software for vedlikeholdsbransjen og har opparbeidet seg betydelig bransjekompetanse innen Vedlikehold, Lifecycle Information og Risiko, i tillegg til en sterk domenekompetanse innenfor O&G og Telecom. Det er imidlertid som prosjektleder hun har hatt størstedelen av sin operative erfaring, med erfaring fra store og viktige prosjektleveranser.

Nina er en tydelig, hardtarbeidende og resultatorientert leder som evner å holde fokus både på mål og teamet sitt i parallell.  

Teknologisk innsikt, et analytisk tankesett og kreativ problemløsing er viktige egenskaper Nina bringer med seg inn i leveranser, hvor evnen til å oversette forretningskrav til tekniske løsninger som forbedrer og effektiviserer brukeropplevelsen for både kunden og ansatte står sentralt. Hun har mer enn 15 års erfaring med å initiere og levere vedvarende resultater og endringsprosjekter på tvers av domener og bransjer, med vekt på strategisk forankring og implementasjon av løsninger gjennom å bygge og lede tverrfaglige leveranseteam. Med fokus på kontinuerlig forbedring gjennom hele verdikjeden tilrettelegger Nina for endrings- og forbedringsarbeid på en effektiv måte. Hun oppleves av de hun jobber med som målbevisst og selvgående med evne til å skape stor entusiasme og oppslutning rundt felles mål. Hennes evne til å presentere og forankre målsetninger blir ofte fremhevet som viktige suksessfaktorer av de rundt henne.  

Nina er en innovativ og strukturert leder som oppnår suksess gjennom å bygge sterke relasjoner med kollegaer og tilrettelegge for tverrfaglig samarbeid. Hun har en tydelig teamorientert lederstil med fokus på å få det beste ut av kapasitet og kompetanse i teamene hun leder.  

Nøkkelkompetanse: Ledelse, organisasjonsutvikling, strategi, prosessledelse- og optimalisering, leverandøroppfølging og endringsledelse