Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Oddvar Brennhovd

Seniorkonsulent, Stavanger

Oddvar Brennhovd er utdannet Siv. Ing i Industriell økonomi og informasjonsledelse og har en solid kjennskap til olje&gass sektoren, og har spesielt god erfaring med løsninger knyttet til rapportering og forretningsstyring. Oddvar har lang erfaring med utvikling av software-produkter kombinert med en bred portefølje av utviklingsoppdrag som konsulent. Han har alltid hatt en sterk overordnet interesse for å skape verdi gjennom bruk av teknologi, og trives aller best i skjæringspunktet mellom forretning og IT. Oddvar har over tid bygget en bred erfaringsbase som har gjort våre kunder i større grad benytter hans kompetanse inn i roller som teamleder, prosjektleder og testleder.

Oddvar ble tidlig involvert i utvikling av løsninger for rapportering og styring, og har siden bygget videre på denne erfaringen med utvikling av forretningskritiske applikasjoner. Han tar naturlig en ledende rolle i team og setter seg raskt inn i både domene og teknologi for å sikre fremdrift og produktivitet. Løsning og forretningsverdi er viktigere for Oddvar enn valg av teknologi, men over tid bygget en sterk og bred kjennskap til Microsoft .net og blir raskt en bidragsyter i de prosjektene han involveres i.

Oddvar er trygg og samlende, og skaper sterke og gode relasjoner i sine oppdrag. Overfor kunder skaper han tillit, og kollegaer opplever Oddvar som en ressurs som bidrar til samhold og samarbeid. Oddvar er omgjengelig samtidig som han er tydelig og klar på hva han forventer av seg selv og de rundt ham. Dette gjør at Oddvar ofte spiller de rundt seg gode og bidrar til gode leveranser.