Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Ole Petter Valderhaug

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt

Ole Petter er en naturlig ledertype og har bred erfaring innen etablering, forbedring og forvaltning av prosesser. Han brenner for kvalitet og har jobbet tett på alle ledd i verdikjeden fra krav stilles til endring/løsning forvaltes i produksjon. Han har i tillegg innehatt roller som testmiljøkoordinator, service manager, risk manager, change manager, incident manager, problem manager og prosesseier. Han blir derfor en naturlig støttespiller for å få prosesser til å fungere optimalt sammen. 

Han har deltatt i store Outsourcingprosjekter hos både Telenor og Norgesgruppen. Gjennom dette arbeidet har han opparbeidet seg bred erfaring på samarbeid med andre kulturer og hva som er nøkkelen for å få et samarbeid til å fungere optimalt. Han har god erfaring i å koordinere aktiviteter i verdikjeder som består av intern infrastruktur/systemer og skybaserte tjenester. 

Ole Petter er veldig tilpasningsdyktig og liker utfordringer, dette gjør han gjennom godt teamarbeid, men er også selvstendig. Han er dyktig til å løfte blikket for å se det store bildet, samt å motivere seg selv og andre mot felles mål.