Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Øystein Kopstad

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt

Øystein er konsulent i Webstep med erfaring fra utvikling i bank, samt fra leverandørsiden i medisinsk IKT. Som prosjektleder har han hatt ansvar for utviklingsstrømmer på tvers av fagområder som front end .Net, mikrotjenester med REST API-er, prosedyrer og lagring i databaser, rapportmodellering fra datavarehus, kunderettet nettbank og interne systemer for kundeservice, i tillegg til oppfølging av leveranser fra og til finansielle underleverandører. Han har også jobbet med digitaliseringsprosjekter innen helse, multimediearkiv og integrasjonsplattformer med pasientjournal. 

Øystein er fast gjesteforeleser i IT-prosjektledelse på Universitetet i Agder, og han holder gjerne foredrag i ulike emner. Gjennom dette viser han ekspertise og formidlingsevne som viser seg nyttig i ulike arbeidssituasjoner. 

Tilpasningsevne og lærevilje er to av Øysteins sterkeste trekk. Han er nysgjerrig og innehar en holdning om at alt alltid kan bli enda bedre. Det drar Øystein mot kontinuerlig forbedring både på et personlig nivå og i prosessene han er del av. Han trives aller best når han får jobbe i skjæringspunktet mellom forretning og utvikling