Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Petter Hannevold

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Petter Hannevold kommer til Webstep fra Accenture, hvor han har jobbet som Javautvikler og arkitekt siden 2012. Petter trodde først han skulle bli byggingeniør, men etter en Bachelor i Bygg og noen års arbeid som Formann på byggeplass skiftet han kurs. Han fikk et IT-relatert oppdrag hos Helsedirektoratet som gjorde at han styrte tilbake til skolebenken og tok en ny Bachelor innen IT. Siden 2012 har han hos Accenture hatt konsulentoppdrag som utvikler og arkitekt hos store kunder med komplekse systemløsninger.

 Petter fremstår nå som en fullstackutvikler med forkjærlighet for backend og integrasjon. Samtidig har han et hjerte for nydelig systemarkitektur og liker seg god i oppdrag hvor han får utfolde seg både som arkitekt/designer og systemutvikler. Han har også noe erfaring fra DevOps-relaterte oppdrag og teknologier som Docker, Jenkins, Maven etc. I sine rolle har han også traktert diverse prosjekt-relaterte verktøy som Jira/Confluence. 

Petter er en blid og positiv person, som ligger i forkant når det gjelder å tilegne seg ny teknologi og metoder. Han har hatt veilederoppgaver for studenter, og han bidrar til å løfte kompetansen i teamene han inngår i. Av natur er han analytisk, og opptatt av å levere kvalitet og robuste løsninger. Petter vil være et positivt tilskudd til de kunder og team han får lov til å hjelpe.