Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Remi Evjenth Løvik

Senior designer, Stavanger

Remi Evjenth Løvik brenner for lekkert design og gode brukeropplevelser. Med en bachelor i mediedesign og master i informasjonsdesign har han fokusert sine ferdigheter mot analytisk designkunnskap; han dyrker observasjon, evaluering, teknologiforståelse og analyse for å støtte visuelt design og designtenking. Hans ferdigheter innebærer å forstå måten folk samhandler med visuelt presentert informasjon, og hvordan design best kan støtte tankeprosessene folk gjør.

Typiske prosjekter Remi er involvert i er blant annet: Brukeropplevelse og ferdig polert design på: applikasjoner for mobil og nettbrett, avanserte brukeropplevelser i digitale grensesnitt, fagapplikasjoner, tjenesteplattformer, nettsteder, brukertesting, innsiktsarbeid og prototyping i verktøy som invisionapp, Axure, HTML og CSS. Liker å sitte tett på tekniske ressurser.

Remi har stort engasjement i prosjektene han går inn i, og er levende opptatt av leveranser som gir kundene høy verdi. Han orienterer seg raskt i nye organisasjoner, og evner å bygge tillit og få gode relasjoner til teammedlemmer og andre interessenter.