Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Roar Ytre-Eide

Seniorkonsulent, Oslo: Fokus

Roar har lang fartstid i softwarebransjen. De siste 6-7 årene har Roar blant annet jobbet med software/IT i bransjer som byggforskning (Sintef Byggforsk), media (Discovery), underholdning (Nationaltheatret), olje og gass (SPT Group), spill (Rikstoto), reiseliv (Berg-Hansen), bank og finans (Eika Gruppen og renhold (WeClean). Før det har han vært på oppdrag hos Innovasjon Norge, NHD og DSS. Han har i en årrekke jobbet som utvikler på produktløsninger innen eCommerce, spesialtilpasninger, CMS og integrasjoner. Roar har i løpet av sin yrkeskarriere utviklet en interesse for produktutvikling, prosessstyring, prosjekt- og teamledelse. Som et resultat har han, de siste 5 årene, vært involvert i andre roller enn utviklerrollen, som prosjektleder, teamleder, IT-leder/utviklingsleder, med flere. 

Roar har en unik evne til å forbedre kommunikasjonen mellom forretningsenheter, og mellom forretning og IT. I tillegg er han veldig flink til å skape det handlingsrommet teamene har behov for å jobbe optimalt og levere resultater. Dette, i kombinasjon med hans evne til å gjøre folk rundt ham bedre, gir IT-løsninger som forretning faktisk har behov for.

 Med Roars interesse for programvare, for gode løsninger, god funksjonell arkitektur, for oppstartsprosjekter og tyngre løsninger, så finner han dynamiske løsninger som gjelder for den enkelte kunden og det teamet som han er involvert i. Hans smidige fremtoning starter med små steg i en retning av en mer effektiv, kvalitetsbevisst og løsningsorientert organisasjon.