Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Runar Lyngset

Seniorkonsulent, Stavanger

Runar er en erfaren konsulent som har god innsikt i alle deler av et utviklingsløp. Han har erfaring fra prosessmodellering, arkitektur, systemdesign, databaser og implementasjon av moderne web-applikasjoner såvel som kritiske backend-tjenester. Runar har en Mastergrad i Teknologi fra NTNU og han er opptatt av at kundens behov er det sentrale i et prosjekt. I tillegg til å tilføre faglig tyngde og teknisk kompetanse er Runar god på kommunikasjon og kartlegging av tekniske krav.

Han har tung kompetanse fra Olje&Gass sektoren, og har spesielt domenekunnskap innenfor boring, hvor han har jobbet med utvikling av en rekke systemer for logging, håndtering og visualisering av boredata. Han har også erfaring med utvikling av løsninger for shipping, og har en sterk interesse for fagfeltet 3D og visualisering.

Runar har gode samhandlings- og kommunikasjonsevner. Han er ansvarsbevisst, fullfører alltid oppgaver og har en sterk faglig autoritet. Han har også evnen til å komme med gode ideer og innspill til løsninger, og tar raskt en naturlig plass i kundens organisasjon.