Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Samuel Daniel

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Samuel er en erfaren DevOps utvikler og nettsky-spesialist. Han har en B.Sc i Computer Science fra Asmara, og påbygning til M.Sc i Datateknikk fra Universitetet i Stavanger. I tillegg har han master-fag innen risikoanalyse, pålitelithetsanalyse og teknisk sikkerhet. Han er AWS sertifisert, og har erfaring med å bygge på AWS plattformen og migrere workloads over på AWS. Med bakgrunn både innen Ops og Dev fokuserer han nå på DevOps og ønsker seg oppdrag i sfæren rundt dette. Etter studier i Stavanger og flere års arbeidserfaring i Norge snakker Samuel meget bra norsk. 

De siste årene har Samuel jobbet med design og utvikling av en applikasjonsplattform på AWS, med høye krav til sikkerhet og tilgjengelighet. Han har også opparbeidet seg dybde-kunnskap om Big data-teknologi i design, administrasjon, implementering og support. Tidligere erfaringer innebefatter systemutvikling, databaser, hosting, IP-telefoni og IT-drift. Driftsansvar har gitt ham et godt fundament for å forstå DevOps prinsipper og bli en tilhenger av disse. Han har også erfaring i å planlegge nettverk samt gjennomføring, konfigurering, feilsøking og testing av nettverks systemer. 

Samuel fremstår som en erfaren utvikler med gode analytiske evner. Han gir seg ikke før ting virker som det skal, Kunder vil oppleve ham som ansvarsfull, strukturert, han har lett for å bygge gode relasjoner, er initiativtakende, sosial og utadvendt med mye «stå på humør»