Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Sondre Bakken

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting

Sondre er utdannet med graden Master i Datateknikk ved NTNU, Trondheim, hvor han har spesialisert seg i retningen “Software”. Han er en erfaren “fullstack” systemutvikler med hovedvekt på .Net backend og Javascript frontend teknologier og rammeverk. Sondre har opparbeidet seg solid kompetanse på CSS3, HTML5, Javascript, og flere javascript og CSS rammeverk.  

Sondre har sterk interesse for systemutvikling og programmering. Han behersker en rekke teknologier og er positiv til å lære om nye teknologiløsninger og påta seg ny utfordringer.

Foruten sine faglige styrker har Sondre også vært aktiv i flere verv, hvorav flere av arbeidsoppgavene kan relateres til studieretningen. Gjennom disse vervene har Sondre opparbeidet seg gode samarbeids- og kommunikasjonssevner. Han har også fått svært positive tilbakemeldinger angående hans evne til å ta initiativ og ansvar i hans arbeide. Ved siden av jobb har han også jobbet med sideprosjekter innenfor spillutvikling og teknologier som Unity og C#, noe som har bidratt til å vedlikeholde sin .Net kompetanse.