Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Terje Kvannli

Seniorkonsulent, Trondheim

Terje er Master of Science (sivilingeniør) fra NTNU (2000) og har lang erfaring som systemutvikler på .Net plattformen. Terje jobber ofte med full-stack løsninger, i praksis alt i fra IoT på embeddedsystemer til brukeropplevelsen på frontendsiden. Han har også jobbet med forvaltning av store og komplekse systemer.

I de siste årene har Terje jobbet med svært krevende løsninger. Alt i fra systemer for sanntidsposisjonering hos Kongsberg Seatex, backendløsninger hos Statoil til bankløsninger hos Lånekassen. Han har også erfaring fra helsedomenet. Hos alle disse kundene har sikkerhetsaspektet vært av stor betydning. Terje har i flere prosjekter vist en egen evne til å se helheten i kundens forretningsdomene og har i tillegg til utviklingsbistand, gitt råd og veiledning om hvordan ny og eksisterende teknologi kan smelte sammen for å gi nye og bedre løsninger for kunden.

Han jobber godt både i store prosjektteam og som selvstendig. Han elsker å dele kunnskap og være i dialog med kunden om løsninger som vil øke kundenes leveringsevne og kvalitetsnivå. Smilet kommer frem når teamet viser vilje, engasjement og er åpen for innovasjon og nytenkning.