Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Thomas Haukland

Seniorkonsulent, Stavanger

Thomas Haukland er utdannet Cand. Scient i informatikk fra Universitet i Bergen og har jobbet med web-løsninger innen en rekke bransjer. Han har god erfaring fra HR-systemer, finans og telekom, samt olje og oljeservice. Han har en svært god bredde i erfaringen sin og har jobbet med tyngre og omfattende fagapplikasjoner, mobilutvikling, webløsninger samt integrasjoner.

Thomas engasjerer seg i kundens forretning og behov og dedikerer seg til å forstå nøkkelproblemstillinger.Dette gjør han til en verdsatt konsulent som bringer verdi og perspektiver inn i organisasjoner og prosjekter han er involvert i. Gjennom prosjektene bruker han sitt engasjement for verktøy og metode kombinert med et sterkt fokus på å levere verdi og kompetanse til å bygge gode løsninger. Thomas trives godt i team og fungerer og godt som eneste utvikler, og liker å kommunisere både med teknologer og fagpersoner.

Thomas er rolig og evaluerende i sin tilnærming, men under overflaten ligger en humørspreder, en støttespiller og en som gjør alt i sin makt for teamet. Han går engasjert inn i diskusjoner og bidrar med nye perspektiver og sin omfattende erfaring.