Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arne Solheim

Avdelingsleder, Oslo: Consulting

Arne leder Websteps spisse satsning på sky gjennom Websteps Centre of Excellence; Webstep Cloud Services. Han har sin informatikkutdannelse fra Universitetet i Stavanger og har arbeidet med å bygge opp virksomhetskritiske IT-løsninger helt tilbake til det kommersielle Internett sin spede begynnelse. 

Han har jobbet som IT- og utviklingssjef / CTO i flere firma, og har blant annet bygget opp og ledet geografisk distribuerte team. Arne har omfattende kompetanse innen systemarkitektur- og infrastruktur-design, og han har jobbet med AWS sin nettsky-plattform siden 2011. 

Arne har i flere stillinger hatt ansvar for å koordinere utviklingsteam på tvers av geografi og kultur; Felles DevOps team i Skiinfo med utviklere i Norge, Frankrike og Italia. Felles DevOps team i Nordeca AS med utviklere i Norge og Sri Lanka. 

Arne er lidenskapelig opptatt av å tilegne seg og videreformidle kunnskap. Selv om han har sin bakgrunn som entusiastisk teknolog så har han i alle arbeidsforhold hatt én fot innen IT og én innen forretningsutvikling. 

Arne er engasjert i å bygge og dele kompetanse også utover egen stilling og egne team. Du har kanskje sett ham på scenen i AWS User Group Norway, hvor han har vært med-arrangør siden begynnelsen, eller når han har holdt foredrag på konferanser.