Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arnt Roger Aasen

Direktør kommunikasjon og marketing, Administrasjon

Arnt Roger kom til Webstep og IT-bransjen med fokus på rådgivning og analyse, prosess- og prosjektledelse i kundeoppdrag, og arbeid med merkevarebygging og kommunikasjon. Han har også ledet arbeidet med rekruttering i Websteps bergensavdeling og er mye brukt prosjektleder for større internprosjekter i Webstep på sine områder. Som direktør kommunikasjon og marketing arbeider han i tett dialog med Websteps avdelinger og øvrige ledelse, med eksterninformasjon, PR, merkevarebygging,  -forankring, og formidling.

Arnt Roger har bred ledererfaring og operativ erfaring fra strategisk internt og eksternt informasjonsarbeid fra ulike roller også før IT-bransjen, som prosjektleder, informasjonssjef, tekstforfatter, journalist, rådgiver og marketingsjef.

Arnt Roger samarbeider lett med andre, er flink til å se sammenhenger og utfordringer, og er utpreget løsningsorientert. Han  er humørfylt, kreativ og motiverende å samarbeide med, og en erfaren motivator og sparringpartner som ofte og gjerne utveksler innsikt og kunnskap med andre.