Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Arve Slenes

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen
Arve Slenes

Arve Slenes har en Master of Engineering grad i signalbehandling og kommunikasjon ved University of Newcastle upon Tyne og tittel som Sivilingeniør fra NTNU. Arve har lang og bred teknologi- og systemerfaring fra flere ulike bransjer og fagområder. Han har jobbet både i telecom, olje/gass/energi, offshore og seismikkindustrien, både som konsulent og som fast ansatt.

Arve har lang erfaring med implementasjon av stabilitetskritiske systemer og sanntidssystemer. Med en bred og variert bakgrunn har Arve mye kunnskap og erfaring å lene seg på og dra nytte av når nye fagområder skal utforskes. Han blir ofte omtalt som teamets potet. I dag er fokuset i hovedsak på teknologier tilknyttet datavarehus, business intelligence og nye teknologier rundt Big Data, maskinlæring og skyløsninger. Han har kjennskap til flere utviklingsmetodikker, blant annet Scrum og Kanban, og har fokus på god og ren kode

Arve er en dyktig, stødig og ansvarsfull person som det er lett å like. Han bidrar til et godt arbeidsmiljø der han er, trives med folk rundt seg og er en person det er lett å samarbeide med. Arve jobber strukturert og punktlig, han er løsningsorientert og setter seg ofte og gjerne inn i nye teknologier og verktøy.