Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Åse Velure Tretten

Senior prosjektleder, Bergen
Åse Velure Tretten
Åse er utdannet informasjonsviter fra UIB og har også en Executive Master of Management-grad fra BI Bergen. Åse har solid erfaring som både testleder og prosjektleder for komplekse systemutviklingsprosjekter innen  bank, finans, forsikring og telecom. Hun har erfaring med å lede større og komplekse prosjekter og programmer, og også flere samtidige og selvstendige prosjekter. Hun har ledet infrastrukturprosjekter, forretningsprosjekter, prosessforbedringsprosjekter og integrasjonsprosjekter. Hun har også internasjonal erfaring fra Sveits, Sverige, Latvia og Litauen, og har arbeidet sammen med store systemleverandører som HCL, TCS, Infosys og Evry.

En av Åse sine store styrker er evnen til å bygge bro mellom forretning og IT-organisasjonen og mellom leveranseområdene og oppdragsgivere. Hun har et høyt kvalitetsfokus og bruker sin profesjon som testleder og prosjektleder til å skape merverdi for kunden. Prosjektene skal leveres i henhold til avtalt tid, kost og kvalitet, men det er også viktig å ha fokus på bygge gode relasjoner og team. Arbeidsmetodene hennes bærer preg av effektivitet og løsningsorientering, og hun evner både å tenke helhetlig og å ha fokus på viktige tekniske detaljer.

Åse trives med å være i stadig utvikling, se nye muligheter og løsninger, samt å forbedre eksisterende prosesser og rutiner der det er hensiktsmessig. Som person er Åse humørfylt, imøtekommende, omgjengelig, engasjert og tydelig.