Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Bartlomiej Matuszkiewicz

Seniorkonsulent, Bergen
Bartlomiej Matuszkiewicz

Bartlomiej er en softwareutvikler med bakgrunn i systemutvikling for bankbransjen i Polen. Etter å ha studert tre år med automatisering og robotikk ved Tekniske Universitet i Wroclaw hoppet han over til fysikk og fullførte en Bachelor ved Universitetet i Wroclaw i 2014. Bartlomiej har god kompetanse som utvikler med spesielt mye erfaring innen backend. Han har også god erfaring med prosjekter knyttet til bank- og finansnæringen, og ser nå frem til å bli kjent med andre bransjer også.  

Bartlomiej trives godt i store og langsiktige prosjekter der han kan ta ansvar for PL/SQL, Java utvikling, feilretting og støtte. Han har jobbet mye med systemer bygget rundt teknologier som Oracle databaser og Java EE applikasjoner, utviklet mot Weblogic/JBoss applikasjonsservere. I fritiden liker han å jobbe med ulike prosjekter for å utvikle sine ferdigheter ytterligere. Prosjektene varierer fra ren programmering til større prosjekter som bygging av et fysisk EscapeRoom. Her har han gjort alt av elektronikk, automatikk og utvikling av programvare mot RaspberryPi. 

Bartlomiej er pålitelig, tålmodig og evner å sette seg fort inn i nye prosjekter. Han snakker imponerende godt norsk i tillegg til engelsk og polsk, noe som gjør det ekstra lett for han å samarbeide i varierte og multikulturelle team. Bartlomiej leser norsk litteratur, påstår at han elsker regn og planlegger nå hvordan han skal få flyttet hesten sin fra Wroclaw til Bergen.