Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Betzy Bell Louis

BI Team Lead, Bergen
Betzy_Bell_Louis

Betzy er vår BI Team Lead med over 20 års erfaring innen data og analyseløsninger. Hun har en mastergrad i Informasjonsvitenskap fra Universitet i Bergen og har gjennom sin lange karriere jobbet både som utvikler, teknisk arkitekt, løsningsarkitekt og teamlead. Majoriteten av sin karriere har hun jobbet innen Bank og Finans og Akademia og hun har gjennom sine mange engasjement funnet svar på og bygget løsninger for de fleste utfordringer.

Betzy er en ekspert innen Microsofts sin produktportefølje for data og analyseløsninger. Historisk sett har Betzy vært med å bygge svært store datavarehus basert på Microsoft sine on-premise løsninger. I dag har hun denne erfaringen med seg inn i Azure og er førende i å bygge nye innsiktsløsninger basert på blant annet Power BI og Power Apps.

Betzy er en svært dyktig, hardtarbeidende og ansvarsfull person som det er lett å like. Hun sprer positiv energi rundt seg, holder seg oppdatert på ny teknologi og nye paradigmer og deler velvillig av sin kunnskap med andre.