Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Bjørn Tore Søyland

Seniorkonsulent, Stavanger

Bjørn Tore er en systematisk og engasjert prosjektleder og UX-designer som i over 15 år har sørget for gode prosjektleveranser med fokus på brukeres behov og effektiv utvikling.

Gjennom riktig kommunikasjon med ulike type brukere forstår han raskt nødvendige behov, og bidrar til gode spesifikasjoner ved hjelp av verktøy og metoder som prosesskart, kundereiser, skisser og prototyper. Som UX-designer har Bjørn Tore erfaring med å lage wireframes i verktøy som Invision og Figma. Han er vant til å benytte ulike elementer fra smidige metodikker, tilpasset kravene som de ulike kundene stiller til denne type prosesser.

Som person er Bjørn Tore rolig og avbalansert – og lar seg sjelden stresse. Han er ikke opptatt av å rope høyest, men av å se folk rundt seg – og å gjøre de rundt seg gode. Han kommuniserer godt med alle interessenter i et prosjekt – inkludert brukere, produkteiere og utviklere. For å sammen få til et godt sluttprodukt tror Bjørn Tore at generell trivsel, å jobbe godt sammen som et team og dele kunnskap med hverandre er viktige faktorer.