Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Cathrine Fredhøi

Rådgiver, Bergen

Cathrine er utdannet innen psykologi, men hun hadde som førsteårsstudent også en interesse for Java. Etter ett år på evig jakt etter manglende plusser og minuser la hun progammeringsbiten fra seg og fokuserte fullt ut på hjernen. Resultatet ble en PhD innen positiv psykologi og stresshormonet kortisol.

Etter 15 år i akademia i London pakket hun sammen og flyttet med familien hjem til Bergen. Her jobbet hun noen år i et rekrutteringsbyrå før hun takket ja til en stilling i Helse Vest. De siste fem årene før Webstep jobbet Cathrine som administrasjonssjef og leder for rådgivende farmasøyter på Haukeland sykehus.

I Webstep skal Cathrine sørge for at konsulentene er i spennende oppdrag, jobbe med å rekruttere flinke folk og ikke minst sørge for at konsulentene våres trives og har det ​bra. Cathrine er full av humor og gir mye av seg selv. Hun trives veldig godt å jobbe sammen med andre, og helst med så mange ulike personligheter som mulig. Hun engasjerer og er flink til å spille menneskene rundt seg gode. Cathrine gleder seg til å lære mer om IT verdenen, og lurer på om hun en dag knekker den Java koden.