Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Christian Adrian Holden

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Christian Adrian Holden

Christian er en dreven konsulent og har jobbet med programmering, systemutvikling og arkitektur siden 2003. Han har høstet bred erfaring fra ulike prosjekter fra offentlig og privat sektor. Han har jobbet innen domener som offentlig sektor, bank og finans, forsikring, transport og telekom. Han har mye erfaring med å utvikle foretningskritiske løsninger med høye kvalitetskrav. 

Christians kjernekompertanse er innen Java og JEE teknologier med tilhørende rammeverk. Han er en dreven backendutvikler med fokus på domenedrevet design, og fullstackutvikler med fokus på frontend teknologier. Han har bred erfaring med alle faser av et IT-prosjekt, som krav og design, utvikling, test, produksjonssetting og forvaltning.  

Christian bestreber å finne enkle løsninger på komplekse problemstillinger og er opptatt av å levere kvalitet i sitt arbeid. Han har høy fokus på å bygge solide, effektive løsninger. Christian kommuniserer godt med sine omgivelser og er en god samarbeidspartner med positive bidrag. Han verdsetter teamarbeid og samarbeid høyt.