Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Christian Fosli

Seniorkonsulent, Stavanger

Christian er en entusiastisk utvikler med 4 års erfaring innen backend og fullstack webutvikling og plattformutvikling. Han lærer raskt og setter pris på utfordrende og lærerike oppgaver. Christian’s toppkompetanser er systemutvikling med .NET og plattformutvikling med verktøy som Terraform, Kubernetes, Azure Pipelines og GitHub Actions.

Han har en stor andel av sin erfaring fra ett større prosjekt hos Sjøfartsdirektoratet, og har dermed opparbeidet seg god kunnskap om maritim sektor og offentlig virksomhet. Han har også erfaring med frontend webutvikling med React og TypeScript, og liker å bruke Rust til hobbyprosjekt. Christian har oppnådd flere sertifiseringer relatert til Microsoft Azure og Kubernetes.

Han har også en bachelorgrad i datateknologi fra Universitetet i Stavanger. Christian er en positiv utvikler som samarbeider godt med andre. Han er ivrig etter å levere kode av høy kvalitet og med tilstrekkelig testdekning. Han har en stor interesse for teknologi og er glad i å lære nye ting.