Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Cristhian Gertner

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting.net
Cristhian Gertner

Cristhian Gertner er en seniorutvikler med Bachelor i Informasjonsteknologi fra Høgskolen i Oslo (OsloMet) og har lang erfaring med å kode løsninger innen MasterData, Salesforce, Customer Success, RPA i tillegg til å ha god og lang kunnskap innen systemadministrasjon fra tiden før han tok utdanning som utvikler. Han har tilegnet seg gode kunnskaper innen de fleste språk og lærer fort nye språk ved behov. Han har jobbet med kunder fra både Fintech-, olje og økonomibransjen i tillegg til å også ha jobbet for en større frivillig organisasjon.

Han trives med å optimalisere ny og gamle løsninger og gir seg ikke før en løsning er funnet. Hans mangeårige erfaring innen programmering gjør at han klarer å skissere opp, lage og raskt feilsøke på gammel og eksisterende kode. Han jobber bra i team, såvel som alene. På rollesiden har han fungert som seniorutvikler, lead utvikler og systemarkitekt.

Cristhian er utadvendt, nøye i sitt arbeid, alltid et smil og godt humør på lur og tar gjerne en diskusjon på hvilke teknologier som er best å bruke i en gitt løsning. Han deler gladelig av sin kunnskap og suger samtidig til seg all mulig kunnskap han kommer over som kan være brukbart i fremtiden.