Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Cristoffer Braadlie Solem

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Cristoffer Solem

Cristoffer er en fullstackutvikler med erfaring innenfor backendutvikling, databaser og frontendrammeverk. Han har fulgt prosjekter fra begynnelse til slutt, der han i samarbeid med kunde har jobbet med arkitekturvalg, systemutvikling, test og krav. Cristoffer har erfaring fra IT-prosjekter innen kollektivtrafikk, nyhetspublisering, service i forbindelse med anleggsmaskiner, sosiale medier og TV. 

Cristoffer har hovedtyngde innen Javautvikling, men jobber gjerne i hele stacken fra database, backend og API til sluttbrukerløsning for å løse kundens utfordringer. Han har jobbet med databehandling, integrasjon og samling av kollektivdata for hele Norge på europeisk datamodell. Han har erfaring innen publisering av nyhetsartikler på nett, der han har jobbet med uttegning av artikler og brukergrensesnitt for journalister. Han har også jobbet med dialogsystemer for innhøsting og behandling av sosiale meldinger og SMS. Cristoffer er genuint opptatt av automatisert testing på flere nivåer for å sikre kvalitet i kundens leveranser. Skyløsninger, containerteknologi og continious delivery er en del av Cristoffers arbeidshverdag. 

Løsningsfokus er viktig for Cristoffer, og han er ikke redd for nye faglige utfordringer for å oppnå resultater. For å sikre leveransene i prosjektet, bidrar Cristoffer med kompetansedeling, prioritering av oppgaver og en positiv hjelpsom holdning.