Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Dag Inge Hanakam

Seniorkonsulent, Stavanger
Dag Inge Hanakam

Dag Inge Hanakam er utdannet Master of Science in Computer Science og har solid erfaring fra offentlig sektor, olje og gass og finans. Han er en dyktig seniorkonsulent med solid kompetanse innen datamodellering, systemutvikling og smidig prosjektstyring. Innen finansbransjen har han jobbet med robotisering, digitalisering og prosessforbedringer.

Dag Inge har stor bredde i sin erfaring, men et fokus på kvalitet, verdi for kunden og engasjement for faglig håndtverk går som en rød tråd. Foruten bred erfaring fra .NET prosjekter med ansvar for analyse, design, utvikling, testing og systemdokumentasjon av store prosjekter har Dag Inge vært med på langvarig og omgripende leveranser på effektiviseringssystemer utviklet for oljeservicebransjen, noe som i dagens setting ville blitt benevnt digitalisering.

Dag Inge er en sindig konsulent som tar ansvar for de han er engasjert i. Han oppsøker aktivt forretningen og tar ansvar for å sikre høy verdi i alle leveranser. Hann har en behagelig fremtoning, er høflig og kunnskapsrik og hjelper eksterne og interne kunder med å få frem det viktigste for å sikre en god leveranse.