Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ekaterina Johnsen

Seniorkonsulent, Oslo: Partner
Ekaterina Johnsen

Katerina er et erfaren systemanalyst og kravstiller. Hun har en teknisk bakgrunn i kombinasjon med god forretningsforståelse. Hennes repertoar innen roller er bredt som f.eks. teknisk tester, løsningsarkitekt, tidligere utvikler, teknisk prosjektleder og testleder for å nevne noen. Hun brenner for analyse og god arkitektur, der hun er opptatt av kvalitet i krav og måloppnåelse. 

DevOps metodikk er noe Katerina har mye erfaring med og hun skrev sin masteroppgave om metodikken DevOps innflytelse på kvalitet i programvare. I tillegg til en Master i Kvalitetsledelse og utdanning innen IT, innehar også Katerina flere fagrelevante sertifiseringer som f.eks ISTQB, AWS og Prince2. Katerina holder også foredrag på utvalgte konferanser samt holder kurs i Requirements engineering and management. 

Som konsulent er Katerina tydelig og engasjert. Hun er opptatt av hvordan nye løsninger integreres med resten av IT organisasjonen for å sikre best mulig implementering og optimal arkitektur. Hun er tydelig i sin kommunikasjonsstil, er selv villig til å stå på ekstra og derigjennom styre og lede teamene frem mot målet.