Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Francisco Javier Lus Campa

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Javier Campa

Francisco jobber i Webstep sin Cloud-avdeling som AWS arkitekt og plattformutvikler med Infrastruktur som Kode. Han har lang erfaring som Cloud Architect, og har bakgrunn fra systemutvikling (fullstack) og DevOps. Francisco har studert Computer Science på universitet i Spania, og gjorde sin masteroppgave ved Universitetet i Oslo. Francisco er spanjol, men har siden 2006 bodd i Oslo, og han snakker flytende norsk.

Francisco er en positiv person, som holder seg oppdatert på ny teknologi og nye paradigmer, og han deler velvillig av sin kunnskap med andre. Har kjenner flere skyplattformer, så han er i stand til å generalisere over flere plattformer. Han er dyktig til å presentere, en tålmodig og flink coach og instruktør, og fremstår som profesjonell, tillitsbyggende og troverdig. Han dukker gjerne ned i detaljer, men glemmer ikke overblikket.

Hans private interesser spenner fra bygging av PC’er og servere med obskure operativsystemer (se campalus.com), til en lidenskap for kjøretøy med hjul og en skikkelig forbrenningsmotor.