Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Frode Hus

Seniorkonsulent, Stavanger
Frode Hus

Frode er en erfaren og allsidig utvikler og systemarkitekt. Gjennom sin karriere har han hatt sentrale roller i store forretningskritiske systemutviklingsprosjekter for en rekke store aktører på Vestlandet. Frode har fokus på .NET-teknologi og har jobbet innen de fleste områder innen .NET-programmering. Han har vært systemarkitekt og lead utvikler på store prosjekter, arbeidet som utvikler på både backend- og frontend-siden. Hans største lidenskap ligger innen utvikling av moderne applikasjoner og sikkerhet.

Frode har gjennom flere prosjekter opparbeidet seg god kompetanse på Microsoft Azure plattformen og blir ofte brukt som teknologiansvarlig innen Microsoft Azure for å sikre riktig bruk av skytjenester

Frode er en problemløser og en person som ofte blir spurt om hjelp når andre utviklere står fast. Han er positiv og omgjengelig, arbeider godt i team og er ikke redd for å ta beslutninger. Han har god kjennskap til Scrum og har en særdeles godt utviklet sans for smidig tilnærming til systemutvikling.