Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Gard Hillestad

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt
gard-hillestad

Sivilingeniør og Data Scientist med bakgrunn i Kybernetikk og Robotikk fra NTNU Trondheim, og har tidligere jobbet med Data Science for Telenor. Finner glede i utfordringer og i faglig engasjement og er opptatt av kvalitet.

Fra utdanningen har Gard en sterk matematisk forståelse kombinert med erfaring og kunnskap innen industrisystemer. Da han var ansatt i Telenor hadde han et full-stack ansvar, dette gir han et bredt erfaringsgrunnlag for å få maskinlæring i produksjon hos bedrifter. Han har utviklet pipelines for maskinlæringsmodeller og komplementert disse med dashboards/visualiseringer for rapportering og automatiseringer for distribusjonen. Han har også levert stor verdi på data-management, data-prepping, web-scraping, skrevet business caser og gjort finansielle betraktninger når det har vært nødvendig.

Gard oppleves som en engasjert og målrettet ressurs som motiveres av å se resultater og å lære nye ting, enten som en del av et team eller selvstendig. Gard tar kjapt til seg nye konsepter og er oppmerksom på viktige detaljer, noe som gir han en moden forståelse av problemstillingene han jobber med. Personlig er han munter og omgjengelig og har mange spennende interesser fra litteratur til fjellklatring.