Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Geir Myklebust

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen
Geir Myklebust

Geir Myklebust er utdannet cand.scient. i matematikk ved Universitetet i Oslo. Informatikk og statistikk inngår også i studiene. Som programmerer og utvikler har han bred og allsidig erfaring fra mange ulike områder, både innenfor programmering, systemutvikling, datavarehus, analyse, testing og utarbeidelse av dokumentasjon.

Geir har hatt flere ulike roller og har jobbet med mange ulike teknologier. Han har lang erfaring med Linux som utviklingsplattform. I tillegg har han erfaring med store datamengder innen bank og forsikring. Gjennom sin interesse for datakvalitet og testing har han jobbet med både saksbehandlingssystemer og store nettsteder. Kunnskap om konvertering og migrering av data mellom ulike systemer har blitt godt verdsatt av ulike kunder.

Geir er en analytiker med sans for gode løsninger. Etter å ha jobbet med mange ulike systemer og plattformer er han vant til raskt å sette seg inn i nye datasystemer. Han er ryddig og pålitelig. Som konsulent er han omgjengelig og liker å bidra til å hjelpe kundene med å forbedre deres datasystemer.