Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Gunnar Schulze

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt
Gunnar Schulze
Gunnar er en data scientist med bakgrunn i maskinvitenskap og biologi med utdannelse fra Universitet i Bergen. Han har kombinert domenekunnskap med clustering, visualisering og maskingslæringsmetoder og algoritmer for å analysere enorme mengder med data. Han har omfattende erfaring med R og Python, Python data science stacks og har utviklet pakker basert på blant annet scikit-learn.
Gunnar er en kreativ, selvstendig og analytisk problemløser og har svært god erfaring med å samarbeide med kolleger i tverrfaglige miljøer med sine gode kommunikasjons egenskaper. Han liker å motivere folk rundt seg, deler gjerne kunnskapen sin og er glad i å utvikle og bruke nye metoder og teknologier til å løse problemer.
Igjennom sitt arbeid i Webstep har han blant annet jobbet med Utvikling av dashbord for værdata og trafikk ved å integrere data fra 4 ulike APIer igjennom Google Cloud teknologi, blant annet for å predikere sykkelbruk basert på værdata. I tillegg har han erfaring med geolokasjonsdata igjennom sitt arbeid på Webstep sin egen løsning GeoPlattform. Gunnar er en svært dyktig analytiker som jobber godt i grensesnittet mellom teknologi og forretning. Han er svært teknisk med sin bakgrunn med doktorgrad, men har jobbet mye sammen med kunde og line og business for å visualisere og presentere funn. Gunnar snakker flytende norsk, engelsk og tysk.