Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Hanne Reeve Moller

Seniorkonsulent, Stavanger

Hanne er en allsidig grafisk designer og konseptutvikler med blant annet en 3-årig utdannelse med spesialisering innen design fra Central Saint Martins College of Art and Design i London. Under studiene var fokuset på utarbeidelse fra idé til ferdig produkt, typografi, layout, fotografi og kontekst.

Hanne har lang erfaring innen idé- og konseptutvikling, brand-implementering og layout-design. Hun jobber fra idé til ferdig produkt og er bevisst på detaljer som typografi, farger, profilbruk og ikke minst å formidle kundens budskap. Marketing og design er noe Hanne er lidenskapelig opptatt av og hun jobber kontinuerlig med å utarbeide nye ferdigheter og å samle kunnskap om design- og kommunikasjonstrender.

Hanne er en kreativ og engasjert ressurs som trives godt med å jobbe i team. Hun har erfaring fra forskjellige typer selskaper og bransjer, og er vant med å ta ansvar for sin egen arbeidshverdag. I enkelte prosjekter har hun også tatt rollen som prosjektleder, har jobbet tett med ledelsen i selskaper og har god kjennskap til hvordan økonomiske og strategiske aspekter må ivaretas i prosjektene.