Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Hans Christian Toftesund

Rådgiver, Trondheim
Hans-Christian-Toftesund

Hans Christian Toftesund har Master fra Industriell økonomi og Entreprenørskolen ved NTNU fra 2014.

Han har bred erfaring innen entreprenørskap, digital forretningsutvikling, innovasjonsledelse, IT management, markedsføringsledelse, prosjektledelse og tverrfaglig teamledelse. Hans Christian sine styrker ligger i å analysere finansielle- og strategiske situasjoner, forankring og forhandling med involverte parter og nettverksbygging.

Han er en mester i å identifisere og iverksette konstruktive tiltak, sikre progresjon og leveranser, teamledelse og å sette sammen velfungerende team på tvers av fagfelt.

Hans Christian er en handlekraftig forretningsutvikler og lagspiller som kontinuerlig er på utkikk etter forbedrings- og utviklingsmuligheter for oppdragsgiver der han har et godt øye for videreutvikling og optimalisering av eksisterende forretningsmodeller. Han har erfaring fra forretningsutvikling innenfor Business-to-consumer (B2C), Business-to-Business (B2B), og Business-to-Business Consumer (B2BC) Needs.

På toppen av verdifulle erfaringer og fremragende kompetanse, er Hans Christian en nysgjerrig og ydmyk ildsjel med tonnevis av smittsom positivitet.