Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ida Furnes Breivik

Avdelingsleder Solutions, Oslo

Ida er en erfaren selger og rådgiver med bakgrunn i salgsledelse, forretningsutvikling, public speaking og organisasjonsutvikling. Ida har jobbet som kundeansvarlig innen enterprise-segmentet for kunder i offentlig og privat sektor, primært med fokus på IBMs løsninger. I Webstep er hun rådgiver med ansvar for Webstep Solutions Oslo.

Ida er utdannet siviløkonom med spesialisering innen innovasjon og forretningsutvikling fra Copenhagen Business School. Hun har flere års erfaring leverandørsiden i IT-bransjen fra IBM og har også i flere år jobbet med sin egen start-up. Hun startet som Sales trainee i IBM, med fokus på lagringsløsninger. Videre har hun vært ansvarlig for å starte opp IBMs innovasjonssenter, før hun gikk videre som selger innen Data&AI med fokus på å levere analyseløsninger til nye og eksisterende kunder. Hun trives svært godt på scenen og har holdt en rekke foredrag om innovasjon, AI, bærekraft og teknologi.
Ida er positiv, energisk og kreativ. Hun brenner spesielt for hvordan teknologi kan bidra til effektivisering og hvordan teknologi kan hjelpe med å redusere utslipp innen klima og miljø.
Hun trives aller best i et par løpesko, eller i høyden med et par randonèeski på beina.