Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jan Erik Sola Foss

Senior utvikler, Stavanger
Jan Erik Sola Foss

Jan Erik er en fullstack-utvikler som har en Bachelor i Informasjonsteknologi fra Universitetet i Oslo (UiO). Han hadde en sentral rolle i oppbyggingen og utviklingen av BikeFinder, en plattform som lar brukerne spore sykler ved hjelp av en integrert GPS-sporingsenhet og tilhørende mobilapp. Han startet som første ingeniør på laget på samme tid som han begynte på bacheloren.

Gjennom rollen som første utvikler og go-to-guy i et startup har han fått veldig bred erfaring. Han har vært arkitekt og utvikler bak en suksessfull plattform. Han har utviklet apper ved hjelp av React Native, serverløsninger ved hjelp av Typescript og Node.js, skalerbare backend-systemer ved hjelp av Google Cloud og embedded IoT-firmware i C. Han har også implementert DevOps-prinsipper og utviklet CI/CD pipelines.

Jan Erik har en stor fascinasjon for elegante løsninger på vanskelige problemer. En av hans sterke sider som konsulent er erfaringen som kommer med å jobbe på samme system helt fra start til lansering og deretter videreutvikling; han vet hvilke feller man må unngå.