Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jan Gudmundsen

Seniorkonsulent, Oslo: Innsikt

Jan har mastergrad i Operations and Supply Chain Management med spesialisering innen statistikk og innehar en stor interesse for data og databehandling. Han brenner for analyser som resulterer i ny innsikt til hjelp for kunden, gjerne ved bruk av statistikk og visualiseringer.

Gjennom prosjektarbeid, hvor han har jobbet som Data Analyst og Data Engineer, har han opparbeidet seg bred erfaring innen data analyse og data engineering ved bruk av R, Python, SAS, PySpark, Snowflake, MSSQL og Oracle SQL, og har i tillegg spesialisert seg innen Power BI for analyse. Han stortrives i rollen som data engineer og har gjennom kundeoppdrag og prosjektarbeid blitt erfaren ved bruk av mange ulike verktøy til behandling av data. Jan har fullført sertifisering i SAS Base, Power BI DA-100, Azure Data Engineer (DP-203), Azure Fundamentals (AZ-900), Azure Data Fundamentals (DP-900) og Scrum Master. 

Ved at Jan har bred erfaring med prosjektarbeid, både alene og i større teams, har det gjort ham til en utmerket lagspiller, og samtidig en disiplinert og hardtarbeidende person.

På fritiden er Jan en ivrig løper. Du skal ikke se bort ifra at han suser forbi deg når han trener til sitt nye løp!