Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jan Helge Fastvold

Seniorkonsulent, Trondheim
Jan Helge Fastvold

Jan Helge er Master of Science Softwaredevelopment fra NTNU og har lang erfaring innen systemutvikling og arkitektur. Han har omfattende erfaring med Java fra prosjekter hos oppdragsgivere som Danica, NTNU, Q-Free, BBS, Telenor og Equinor. Han har bred erfaring i forskjellige prosjektroller og kan fylle rollen som systemarkitekt, systemutvikler, teamleder, coach og teknisk prosjektleder. Jan Helge har også god erfaring med prosesser rundt test, produksjonssetting, drift og vedlikehold av systemer. Han er også dyktig i gjennomføring av tekniske tester i form av ytelse, kapasitet og last, med fokus på feilanalyse og optimalisering. Jan Helge har prosjekterfaring med en rekke ulike SQL databaser og meldingsbaserte løsninger. Han har jobbet med flere teknologiutredninger med fokus på proof-of-concept for ulike plattformer med testing av ulike arkitekturkomponenter i en kompleks teknologistack.

I sitt nåværende prosjekt har han stått for videreutvikling av applikasjonsarkitekturen i en webbasert portalløsning. Løsningen er utviklet over mange år, noe som gjenspeiler seg i arkitekturen. Han har redesignet systemarkitekturen og tatt i bruk bruk av nyere og oppgraderte rammeverk. Han har også vært ansvarlig for å bygge ny deployment-pipeline for prosjektet. Denne løsningen ble siden implementert som standarden for øvrige utviklingsprosjekter hos kunden.

Jan Helge får gode tilbakemeldinger fra sine oppdragsgivere for sin selvstendighet, samarbeidsevne og fleksibilitet. Han har erfaring fra både større og mindre prosjekter. Jan Helge jobber godt både i gruppe og på egen hånd og har gode samarbeids-/kommunikasjonsegenskaper. Som utvikler er han ansvarsbevisst, løsningsorientert og nysgjerrig på nye teknologier og rammeverk.