Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jan Pacák

IT-Architect, Trondheim
Jan Pacak

Jan har en bachelorgrad i fysikk og har siden opparbeidet seg mer enn ti års erfaring innen systemutvikling og arkitektur. Han besitter omfattende domene-erfaring innen bank/finans. Jan er sertifisert TOGAF-arkitekt, er ArchiMate 2-sertifisert og har gjennom sine mange år i CSOB fått omfattende erfaring i denne rollen. Hans prosjekterfaring omfatter bl.a. å erstatte gamle banksystemer, legge IT-strategier, bygge program og veikart for en bærekraftig IT-løsning og arbeide med teknisk design i organisasjonen. Han har ofte fungert som koblingen mellom forretning og IT og har evne til å forstå og ta på seg utfordringer fra begge sider. Jan har også hatt rollen som CTO, hvor han var ansvarlig for å definere alle prosessene i selskapet for å etablere vellykket IT-levering.

I tillegg til å være arkitekt, er Jan en erfaren systemutvikler og teknisk leder med mye praktisk erfaring innen API/integrasjon-plattform og backend, Java og Open Source.  

Jan er særdeles produktiv og er en løsningsorientert arkitekt. Han er en naturlig og ydmyk leder og har en meget god evne til å utnytte teamets medlemmer.