Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jarle Steinsland

Senior utvikler, Stavanger
Jarle Steinsland

Jarle er en seniorkonsulent og systemutvikler med mer enn ti års erfaring, primært innen offentlig maritim sektor. Hans spisskompetanse er på Microsoft .NET-stacken, med et spesielt fokus på backend og integrasjoner. Han har også erfaring fra administrasjon, konfigurasjon og tilpasning av utviklingsverktøy, som Team Foundation Server, TeamCity og Octopus Deploy.

Han har erfaring som teknisk leder fra både små og mellomstore team, med ansvar for opplæring av juniorutviklere, å gi teknisk veiledning til utviklingsteam, spesifisering og estimering av endringsønsker og være et teknisk kontaktpunkt for både prosjektledere og kunder. Hans gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, lar han forklare kompliserte tekniske løsninger og problemstillinger på en forståelig måte for ikke-tekniske personer. Jarle er veldig strukturert i sitt arbeide og er alltid klar til å gi en hjelpende hånd hvis noen trenger hjelp.

Jarle er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim. Under studiene spesialiserte han seg innen komplekse datasystemer og high performance computing.