Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jarle Steinsland

Seniorkonsulent, Stavanger
Jarle Steinsland

Jarle er en erfaren systemutvikler med mer enn 7 års erfaring, primært innen offentlig maritim sektor. Hans spisskompetanse er på Microsoft .NET-stacken, med et spesielt fokus på back-end og integrasjoner. Han har også erfaring fra administrasjon, konfigurasjon og tilpasning av utviklingsverktøy som Team Foundation Server, TeamCity og Octopus Deploy. Han er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim hvor han spesialiserte seg innen komplekse datasystemer og high performance computing.

Jarle har erfaring som teknisk leder fra både små og mellomstore team, har hatt ansvar for opplæring av junior utviklere, samt å gi teknisk veiledning til utviklingsteam. Han har god erfaring med spesifisering og estimering av endringsønsker og å være et teknisk kontaktpunkt for både prosjektledere og kunder.

Jarle har svært gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig, noe som lar han forklare kompliserte tekniske løsninger og problemstillinger på en forståelig måte for ikke-tekniske personer. Jarle er veldig strukturert i sitt arbeide og er alltid klar til å gi en hjelpende hånd hvis noen trenger hjelp.