Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jens Olav Bjørnson

Rådgiver, Oslo

Jens Olav er en resultatorientert og erfaren leder. Han elsker å jobbe med mennesker og benytte innsikt om kunder, teknologi og forretning for å sikre tydelig definisjon av problemstillinger og utvikling av de rette løsningene.

Jens Olav er en sterk tilhenger av kundeorienterte og smidige utviklingsprosesser hvor man kontinuerlig jobber for å minimere risiko/usikkerhet samtidig som man styrer mot å maksimere forholdet mellom kundeverdi og ressursbruk. Han har 18 års erfaring fra Telenor, både i Norge og internasjonalt, i ulike stillinger med resultatansvar innenfor produktutvikling, produktledelse, digitale tjenester og partnerskap, ledelse, innovasjon, prosjektgjennomføring og prosjektstyring. I tillegg har han 2 års erfaring fra Norwegian Air Shuttle med ansvar for eCommerce i kanalene web, app og API.

Jens Olav motiveres av å jobbe med flinke mennesker, kontinuerlig lære noe nytt og å skape resultater. Dessuten er han interessert i det meste av sport, men engelsk fotball står hans hjerte nærmest.