Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Joar Krohn

Avdelingsdirektør, Bergen

Joar leder Websteps avdeling i Bergen (fra 2017) etter først å ha bygget opp og ledet forretningsområdet Innsikt i Bergen. Under paraplyen Innsikt samlet Webstep disiplinene for bruk av data til å endre og forbedre prosess, forretning og virksomhet. Data Science, Business Intelligence, Information Management, datavarehus, Big Data og maskinlæring er noen av områdene tjenester leveres innenfor. I dag leder han Websteps operasjon i Bergen innen sine opprinnelige områder, i  tillegg til å forretningsområdene prosjektledelse og alle former for systemutvikling. 

Gjennom hele sin karriere har Joar vært opptatt av å forstå og løse forretningsproblemer ved hjelp av innovativ bruk av teknologi og digital informasjon. Han har bred bransje- og rolleerfaring, og har jobbet med kunder av alle størrelser, først som konsulent og siden som prosjektleder og rådgiver. Joar er en ettertraktet rådgiver på strategiarbeid knyttet til forretningsmessig bruk av data i virksomheter, et felt han har bidradd med mye for mange.

Joar er positiv, kreativ, løsningsorientert og pragmatisk. Gjennom tett kontakt med kunder fra forskjellige bransjer har han tilegnet seg god forretningsforståelse og han har en velutviklet evne til å kommunisere godt med personer med både teknisk og ikke-teknisk bakgrunn.