Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Webstep er et ubyråkratisk selskap skreddersydd for flinke folk – seniorkonsulenter i kraft av utdannelse, erfaring og personlige egenskaper. I mer enn ti strake år har vi vært på topp ti listen over Norges beste arbeidsplasser.

Dette er vår tid, og vi har skapt et skreddersydd selskap for mennesker som bruker teknologi til å løse utfordringer!

Her finner du våre ledige stillinger  – og ikke nøl med å ta kontakt!

I Webstep kommer du inn i et miljø der du står i sentrum. Vi har kledd opp Webstep rundt dine behov. Du får flinke kolleger, selgere som bryr seg om deg og en organisasjon som har størrelse, kapasitet og erfaring til å operere effektivt i oppgangs- og nedgangstider. Vi har sterke fagmiljøer. Dette betyr handlingsrom og muligheter for våre ansatte, på forskjellige teknologiområder og i ulike roller. Velkommen til oss!

Hørt myter om å det å være konsulent? Her gir vi deg informasjon til å bli klok av: https://www.webstep.no/2019/04/11/myte2/

Vi jakter deg og dine drømmekolleger

I et konsulentselskap er du selve gullet. Webstep og måten vi jobber på er tilpasset dette. Det har ført oss til topps i anerkjente Great Place to Work år etter år.
Sånn har vi det her – og der har du deg hos oss.

 • Du må ha formell utdannelse med gode karakterer

  Det er et tegn på læringsevne og dermed perfekt for en verden som står alt annet enn stille.

 • Du må ha vært ute en vinternatt før

  Noen år på baken i brytekamper med praktiske og krevende utfordringer er viktig.

 • Du må like og mestre konsulentrollen

  Det handler om å jobbe og levere ute hos kunder, på faglige utfordringer, og om å lese nye miljøer, forstå kultur, passe inn, gjøre det enkelt for alle rundt deg. Du må like å dele kunnskap og like å spille andre gode.

Velkommen inn til et godt faglig miljø

Kundene våre er mange og gode. Oppdragene er spennende og krevende. Du må like å være i bevegelse, løfte deg opp og henge med. Og du må trives i å ri stadig nye kunnskapsbølger. Her får du mer enn 350 flinke konsulentkolleger fordelt 11 avdelinger i to land. Vi er nysgjerrige, motiverte og kompetente, og vi tror på kunnskapsdeling. Vi har som mål alltid å rekruttere kolleger som er like flinke eller flinkere enn oss som allerede er her. Vi tror det systematisk løfter oss videre og høyere. Her finner du kompetansebyggende fagsamlinger, kunnskapsnettverk og kolleger som brenner for faget.

Kjenner du deg igjen?

Salgskapasitet og solid oppfølging

I mange selskaper er du en av mange. Vi tror at en sammensveiset og samarbeidende selgergruppe  klarer å finne fram til flere gode oppdrag enn soloselgere med alt for mye å gjøre og alt for mange å tenke på. Hos oss er det de selgerne som lander oppdraget ditt for deg som følger deg videre hos kunden. De blir dine personlige coacher, oppfølgere og bakkepersonell når du tar av og flyr i prosjektet. Selgerne jobber kollektivt for deg og for hverandre. Dessuten har de et team av nesten førti selgerkolleger i ryggen. Det kommer du til å merke.

Frihet, fleksibilitet og belønning

Webstep lever etter prinsippet “enkelt og ukomplisert”. Det betyr fravær av byråkrati og lange vanskelige beslutningsprosesser. Lønnsmodellen og de rause godene du møter her reflekterer at vi ansetter de flinkeste. Du skal ha godt betalt, og det skal være et konsulentliv til å leve med – ikke bare av. Alt vi gjør er tillitsbasert og du får friheten til å kunne tilpasse konsulentlivet gjennom ulike livsfaser. Vi kommer ikke til å gå etter deg med målebånd og krav, men opplever alltid kolleger som tar ansvar og leverer.

Her kommer du til et raust sosialt miljø

Webstep har alltid gått mot strømmen. Når andre selskaper har stablet opp internarrangementer og forpliktelser, har vi tenkt annerledes. I årshjulet vårt inviterer vi kjærester, ektefeller og barn med på opplevelser gjennom året. Vi snakker ski og sol, storbyer og fjell, matopplevelser. Vi har mange småbarnsforeldre og tilpasser oss deres behov, uten at dette går på bekostning av kolleganettverk og faglige arrangementer. Kunder er ofte med på fag, og vi ruller ofte en fagkveld videre til et sted vi liker.

Dette er vår rekrutteringsprosess

Webstep handler om at vi alltid kvalitetssikrer oss selv i forhold til de vi ansetter. Det betyr en åpen, trygg prosess der målet er å bli bedre kjent, avstemme om vi har en fremtid sammen, og rydde de formelle tingene enkelt og ukomplisert på plass.
Hos oss er vilkårene gjennomsiktige og enkle å forholde seg til. Du kommer til et selskap av likeverdige kolleger, og slik går vi fram:

 • Første møte

  Hvem er du og hvem er vi? Fra dette møtet går vi mye klokere enn da vi kom – på hverandres kompetanse, ferdigheter, ønsker og visjoner. Vår oppgave er å se om vi passer til deg. Din er å bestemme deg for om du liker oss.

 • Nødvendige avsjekker

  Hos oss handler dette om at de som skal jobbe for deg, selgerne, må være enige og trygge på at de kan gjøre en god jobb for deg som kollega og fagperson. Her ligger også referansesjekker, noen ganger ekstra avklaringsmøter eller tester, hvis det er nødvendig.

 • Tilbud- og forventningsavstemming

  Her er vi nede i detaljer, rettigheter og forpliktelser, nitty gritty, men enkelt og ukomplisert hele veien.

 • Velkommen ombord

  Når du har signert, er du en av oss. Selskapet er helt åpent for deg i ventetiden før du starter. Du vurderer din egen grad av involvering til den dagen du starter opp på vårt felles lag.