Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Johan Herman Hausberg

Seniorkonsulent, Stavanger
Johan Herman Hausberg

Johan Herman er en erfaren systemutvikler, -designer og -arkitekt. Johan Herman har en meget god kommersiell forståelse og blir ofte brukt i roller som forretningsanalytiker, technical lead, Scrum master og applikasjonsarkitekt. Han har gjennom mange år opparbeidet seg en betydelig domenekunnskap både innenfor Oil & Gas og Financial Services sektorene og er en ressursperson inn i prosjekter i grensesnittet mot forretnings- og kravstillere.

Han har lang erfaring fra utvikling av forretningskritiske systemer på Java-teknologi, samtidig som han også flere års erfaring med Microsoft-teknologi, og er en av våre aller fremste ressurser på Java-plattformen. Han har har bred kompetanse på web-baserte løsninger, og er i tillegg spesielt jobbet med løsninger for ressursallokering og transaksjoner.

Som person bidrar Johan Herman i det sosiale mijøet og er lett å samarbeide med. Han jobber strukturert og er flink til å følge opp og fullføre oppgaver. Han har alltid fokus på kvalitet på levert arbeid – både driftbarhet av løsningen, brukeropplevelse og levert verdi til kunde. Han fungerer ofte som coach for andre teammedlemmer både innen forretningsdomenekunnskap og tekniske utfordringer og verdsettes høyt av kundene han har vært engasjert hos.